Video O ambulanţă care transporta o fetiţă operată pe creier a fost lovită de un camion. Fetiţa operată şi încă o persoană au fost rănite - FOTO, VIDEO

O ambulanţă care transporta o fetiţă de şase ani, din comuna doljeană Celaru, care se întorcea de la un spital din Sibiu, unde suferise o intervenţie chirurgicală pe creier, a fost lovită, în localitatea Găneasa, de un camion al Poştei, fetiţa şi o pasageră din camion fiind rănite.

1599 afișări

Plutonierul major Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, a declarat că accidentul s-a petrecut marţi după-amiază, în localitatea Găneasa, judeţul Olt, la intersecţia DN65 cu DN64.

Potrivit sursei citate, o ambulanţă privată, care transporta o fetiţă în vârstă de şase ani, din comuna Celaru, judeţul Dolj, care se întorcea de la un spital din Sibiu, unde suferise o intervenţie chirurgicală pe creier, a fost lovită de un camion al Poştei.

În ambulanţă mai erau mama fetiţei şi şoferul.

"Fetiţa în vârstă de şase ani, cu probleme neurologice, fusese operată la Sibiu şi se întorcea acasă, la Celaru. În urma accidentului, ea a fost preluată, cu răni uşoare, de ambulanţa cu medic de la Ambulanţa Olt şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Slatina”, a spus Băsăşteanu.

Totodată, răni a suferit şi pasagerul din camionul de poştă, o femeie de 60 de ani din Bucureşti. Potrivit ISU, ea prezenta o plagă în zona capului, dar a refuzat transportul la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici