Bacău: Incendiu puternic la o fabrică de mobilă şi două locuinţe. Un bărbat fiind rănit

O fabrică de prelucrare a lemnului a ars în totalitate, două locuinţe au fost afectate parţial şi un bărbat de 55 de ani a ajuns la spital, în urma unui puternic incendiu care a avut loc, vineri, în Slănic Moldova, judeţul Bacău, intervenţia pompierilor, cu patru autospeciale, durând patru ore.

153 afișări
Imaginea articolului Bacău: Incendiu puternic la o fabrică de mobilă şi două locuinţe. Un bărbat fiind rănit

Bacău: Incendiu puternic la o fabrică de mobilă şi două locuinţe. Un bărbat fiind rănit (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, incendiul a izbucnit în fabrica de mobilă de la coşul de fum al unei sobe care nu era protejat termic faţă de materialele combustibile, iar apoi s-a extins la mai mult anexe învecinate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ulterior, flăcările au cuprins şi locuinţa proprietarului fabricii, un bărbat de 55 de ani, precum şi casa unui vecin, fiind anunţaţi pompierii la numărul de urgenţă 112.

"Pentru stingerea incendiului, s-a intervenit cu trei autospeciale cu apă şi spumă, în sprijinul pompierilor militari venind şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al oraşului Slănic Moldova, cu o altă autospecială cu apă şi spumă. De asemenea, un echipaj SMURD a acordat asistenţă medicală bărbatului de 55 de ani, care a suferit arsuri de gradele I şi II la mâini şi picioare, fiind necesar transportul acestuia la spital”, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu.

Intervenţia pompierilor a durat patru ore, în urma incendiului arzând în totalitate fabrica şi anexele acesteia, pe o suprafaţă de 300 de metri pătraţi, precum şi o parte din acoperişurile şi faţadele celor două locuinţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici