Bărbat mort de frig în Galaţi, după ce a băut alcool şi a adormit pe câmp

Un bărbat de 59 de ani, din Galaţi, care a băut alcool şi ar fi adormit în frig după ce a căzut pe gheaţă, a fost găsit mort, sâmbătă, în zona unei ferme agricole unde lucra, medicii legişti stabilind că decesul său a fost provocat de hipotermie.

445 afișări
Imaginea articolului Bărbat mort de frig în Galaţi, după ce a băut alcool şi a adormit pe câmp

Bărbat mort de frig în Galaţi, după ce a băut alcool şi a adormit pe câmp (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Trupul bărbatului a fost descoperit, sâmbătă, de către o persoană, în apropierea unei staţii de alimentare cu apă dintr-o zonă periferică a municipiului Galaţi, unde există mai multe ferme agricole, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La faţa locului, a fost trimisă o ambulanţă, însă echipajul medical nu a putut decât să constate decesul bărbatului. Din primele date, a reieşit că bărbatul lucra ca paznic la una din ferme, iar sâmbătă a consumat alcool, după care a ieşit afară, iar la un moment dat a alunecat pe gheaţă şi nu s-a mai putut ridica, astfel că a adormit în frig.

"Este vorba despre un bărbat de 59 de ani găsit în zona unei staţii de alimentare cu apă din Bădălan. Era căzut pe gheaţă în zona staţiei de acolo. Avea o hipotermie destul de ridicată. Probabil după ce a căzut a adormit în frig. La Direcţia de Sănătate Publică s-a raportat astăzi (n.r. - luni) că în urma efectuării necropsiei s-a stabilit că bărbatul a murit din cauza unui stop cardiorespirator consecutiv stării de hipotermie", a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Galaţi, Valentin Boldea.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate cele întâmplate, surse din rândul anchetatorilor afirmând că pe trupul bărbatului nu au fost găsite urme de violenţă.

Potrivit şefului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, Mihai Polinschi, în ultimele două zile, ambulanţele au ridicat de pe străzi, scări de blocuri, case sau din alte locuri opt persoane cu simptome de hipotermie şi care au fost transportate la Spitalul Judeţean Galaţi, iar apoi la Centrul de urgenţă pentru persoanele fără adăpost Galaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici