Bărbatul acuzat că l-a împuşcat pe tânărul din Brăila a fost prins şi dus la audieri. Acesta era prietenul din copilărie al tânărului mort

Persoana bănuită că l-a împuşcat pe tânărul 28 de ani, din Brăila, pe o stradă din oraş, a fost prins, sâmbătă seara, după aproximativ 30 de ore de căutări, în comuna Surdila Greci, din judeţul Brăila. Acesta se ascundea împreună cu un alt tânăr, iar anchetatorii urmează să stabilească vinovăţia lor.

7145 afișări
Imaginea articolului Bărbatul acuzat că l-a împuşcat pe tânărul din Brăila a fost prins şi dus la audieri. Acesta era prietenul din copilărie al tânărului mort

Bărbatul acuzat că l-a împuşcat pe tânărul din Brăila a fost prins şi dus la audieri

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, Laura Dan, principalul suspect era însoţit de un alt bărbat, amândoi fiind conduşi la audieri.

„Au fost prinse cele două persoane şi se află în custodia Poliţiei. Se efectuează cercetări. Au fost prinse în localitatea Surdila Greci, din Brăila. Maşina a fost abandonată într-o altă localitate. Încadrarea este de omor calificat. Se va stabili participaţia fiecăruia, în urma cercetărilor", a declarat corespondentului MEDIAFAX, Laura Dan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Brăila.

Martorii spun că bărbatul ar fi tras cu o armă Glock de 9 milimetri şase gloanţe, dintre care trei spre fostul său camarad şi trei spre maşina în care acesta se afla.

Ulterior, bărbatul a fugit cu o altă maşină, cel mai probabil împreună cu cel cu care a fost găsit după aproximativ 30 de ore de căutări.

Anchetatorii spun că vehiculul cu care au fugit a fost abandonat în comuna Deduleşti, din judeţ.

În urma rănitlor suferite în urma împuşcăturii, bărbatul de 28 de ani a murit în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă.

„A decedat în cursul nopţii din cauza unor leziuni incompatibile cu viaţa. A făcut stop cardiac, şoc hemoragic, a avut ruptură de vase mari, ruptură de venă cavă. A pierdut foarte mult sânge, a fost transfuzat. Medicii au stat în sala de operaţie cinci ore cu pacientul. A ieşit viu din operaţie, dar leziunile erau incompatibile cu viaţa”, a spus Neacşu.

Bărbatul a fost dus la spital vineri cu răni în zona toracelui şi antebraţului drept, produse prin împuşcare cu armă letală

Altercaţia a avut loc vineri, la orele prânzului, în cartierul Islaz, din Brăila. Atacatorul a folosit o armă letală lângă o şcoală din municipiu.

Apropiaţii victimei au declarat că agresorul, cunoscut sub numele de “Pekenia”, era prietenul din copilărie al tânărului de 28 de ani, însă de câteva luni deveniseră rivali din cauza unor afaceri în străinătate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici