Bărbatul rănit în poligonul de trageri din Constanţa s-a împuşcat singur: Ar fi vrut să se sinucidă

Bărbatul de 41 de ani care s-a împuşcat vineri la un poligon de trageri din Constanţa a murit sâmbătă dimineaţă, la spital. Ambulanţa fusese chemată la locuinţa bărbatului care s-a împuşcat, înainte de incident, deoarece existau informaţii că vrea să se sinucidă.

1834 afișări
Imaginea articolului Bărbatul rănit în poligonul de trageri din Constanţa s-a împuşcat singur: Ar fi vrut să se sinucidă

Bărbat împuşcat la un poligon de trageri din Constanţa

Bărbatul de 41 de ani a murit sâmbătă dimineaţă, la spital

Potrivit unor surse, un bărbat, rudă cu cel care s-a împuşcat, a sunat la 112, anunţând că acesta vrea să se sinucidă. Poliţia şi ambulanţa au mers la locuinţa bărbatului care s-a împuşcat, însă nu l-au mai găsit acasă, pentru că între timp plecase către poligonul de trageri, al cărui vechi client era.

De altfel, medicii au spus de vineri că şansele de supravieţuire ale bărbatului sunt foarte mici.

Bărbatul rănit în poligonul de trageri din Constanţa s-a împuşcat singur: Ar fi vrut să se sinucidă

Potrivit unor surse, bărbatul are 41 de ani, iar primele informaţii arată că s-a împuşcat singur, într-un poligon de trageri din Constanţa.

Medicii l-au preluat în comă şi îl duc la spital.

Nu s-a stabilit deocamdată dacă bărbatul a încercat să se sinucidă sau s-a împuşcat din greşeală.

Bărbat împuşcat la un poligon de trageri din Constanţa

Un bărbat a fost împuşcat, vineri, la un poligon de trageri din Constanţa. Starea acestuia nu este cunoscută pentru că medicii încă nu au ajuns. 

Din primele informaţii este vorba de un bărbat de 50 de ani împuşcat în tâmplă într-un poligon de trageri din Constanţa.

Către faţa locului a pornit un echipaj de terapie intensivă.

Starea bărbatului şi circumstanţele în care s-a produs incidentul încă nu sunt cunoscute.

Tot ceea ce se ştie la această oră este că în momentul apelului la 112 bărbatul era viu.

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici