Bercea Mondial a ajuns la spital după ce maşina sa a fost lovită de cea a nepotului său

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a ajuns vineri seară la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina, după ce maşina sa a fost lovită din spate de cea a nepotului său, în urma impactului autoturismul în care se afla Anghel răsturnându-se pe un câmp din apropriere de comuna Mărunţei (Olt).

71 afișări
Imaginea articolului Bercea Mondial a ajuns la spital după ce maşina sa a fost lovită de cea a nepotului său

Bercea Mondial a ajuns la spital după ce maşina sa a fost lovită de cea a nepotului său (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit anchetatorilor, autoturismul condus de Bercea Mondial a fost lovit din spate de o altă maşină în care se afla Ionuţ Anghel, nepotul lui Sandu Anghel.

În urma impactului, maşina condusă de Bercea Mondial a fost proiectată pe un câmp din apropriere de comuna Mărunţei (Olt), acesta fiind dus la SJU Slatina pentru îngrijiri medicale.

"Nu a fost necesară internarea pacientului. A fost supus unor analize tomograf craniană, abdominală, de pelvis. Nu au fost leziuni care să necesite internarea. De altfel, pacientul a refuzat internarea", a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al SJU Slatina, medicul Romeo Stănescu.

Familia lui Sandu Anghel se află de mai mult timp în conflict cu cea a nepotului său, acuzându-l pe Ionuţ Anghel că, pe lângă provocarea accidentului, de asemenea, l-ar fi agresat pe Bercea Mondial.

"În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă. Dacă se depune plângere atunci se vor face cercetări şi pentru loviri", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Olt, comisar Claudia Radu.

Sandu Anghel a fost implicat în urmă cu patru zile într-un alt scandal, el fiind acuzat de o femeie că ar fi obligat-o să se suie într-o maşină, aceasta susţinând totodată că soţia şi fiul lui Bercea Mondial ar fi agresat-o pe holurile SJU Slatina. Poliţiştii au întocmit dosar penal în cauză pentru lovire şi lipsire de libertate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici