Bistriţa: Tânăr căutat după ce a furat aparatură de 30.000 euro destinată amenajării unui studio tv

Un tânăr din judeţul Călăraşi este căutat de poliţiştii bistriţeni, fiind suspectat că a furat aparatură electronică în valoare de 30.000 de euro din sediul unei firme care urma să amenajeze la Bistriţa un studio radio-tv.

111 afișări
Imaginea articolului Bistriţa: Tânăr căutat după ce a furat aparatură de 30.000 euro destinată amenajării unui studio tv

Bistriţa: Tânăr căutat după ce a furat aparatură de 30.000 euro destinată amenajării unui studio tv (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, sâmbătă, de Poliţia Judeţeană Bistriţa-Năsăud, poliţiştii bistriţeni au fost sesizaţi, vineri, de o persoană din comuna Voluntari, judeţul Ilfov, administrator al unei societăţi comerciale, că în perioada 22-26 decembrie un tânăr de 26 de ani din comuna Fundeni, judeţul Călăraşi, care era cazat în sediul din Bistriţa al firmei respective, a furat obiecte electronice şi mobilier de studio radio-tv, în valoare de aproximativ 30.000 de euro.

"Din primele cercetări făcute de poliţişti la faţa locului s-a stabilit că bărbatul de 26 de ani colaborează cu administratorul firmei din Ilfov din anul 2008, iar în perioada august-decembrie 2013 a locuit în spaţiul unde funcţiona societatea mai sus menţionată. În 22 decembrie, bărbatul a plecat la o locaţie necunoscută, luând cu el şi mai multe bunuri, proprietatea firmei reclamantului, respectiv camere de filmat profesionale, pupitru D.J., mixere audio, obiecte specifice unui studio radio-tv, toate în valoare aproximativă de 30.000 de euro", menţionează sursa citată.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bistriţa-Năsăud, Virginia Roşca, a spus că bărbatul din Călăraşi este căutat de poliţişti, nefiind găsit deocamdată.

"Este căutat de poliţişti. A dispărut cu tot cu aparatura electronică pentru un studio radio-tv care urma să fie amenajat la Bistriţa. Atât ştim de la reclamant, care a fost audiat", a declarat Roşca.

Potrivit sursei citate, după ce va fi găsit, bărbatul va fi cercetat penal pentru furt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici