Băiatul de 8 ani din Constanţa, dispărut de şase zile, a fost găsit mort. Poliţiştii au schimbat încadrarea în ucidere din culpă

Băieţelul de 8 ani dispărut de şase zile la Pecineaga a fost găsit mort. Trupul neînsufleţit al acestuia a fost scos dintr-un bazin de dejecţii.

14543 afișări
Imaginea articolului Băiatul de 8 ani din Constanţa, dispărut de şase zile, a fost găsit mort. Poliţiştii au schimbat încadrarea în ucidere din culpă

Băiatul de 8 ani din Constanţa, dispărut de şase zile, a fost găsit mort

Potrivit autorităţilor constănţene, trupul neînsufleţit al copilului a fost scos dintr-un bazin de dejecţii al complexului de porci din localitate.

Poliţiştii constănţeni au schimbat încadrarea juridică în dosarul morţii copilului din Pecineaga şi anchetează in rem infracţiunea de ucidere din culpă. Până acum, dosarul a fost deschis pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

Băiatul de opt ani din Pecineaga a dispărut sâmbătă, în jurul orei 15.00, din faţa casei, unde se juca. Pompierii au început golirea bazinelor cu dejecţii din apropierea unei ferme de porci din localitate, după ce a fost lansată ipoteza că băiatul dat dispărut sâmbătă ar fi putut cădea în acestea.

Miercuri seara, pompierii din Constanţa golirea bazinelor cu dejecţii din comuna Pecineaga şi spuneau că nu l-au găsit pe băiat.

Vineri, poliţiştii au declarat că a fost scos trupul neînsufleţit al unui copil dintr-un bazin de dejecţii, iar surse oficiale au confirmat că este vorba despre copilul dispărut la Pecineaga.

Cadavrul băiatului de 8 ani din Constanţa, găsit de doi paznici

Poliţiştii constănţeni precizează că băiatul în vârstă de 8 ani dat dispărut în 2 noiembrie a.c. a fost găsit vineri în jurul orei 8.30, de către doi paznici aparţinând fermei care foloseşte bazinele.

Copilul a fost găsit în primul bazin, trupul plutind sub suprafaţa apei, fiind vizibilă o parte a capului. Cercetările şi căutările în acest bazin nu au fost sistate, spun poliţiştii.

„În bazinul la care facem referire a fost introdusă apă din al doilea bazin, pentru a dilua stratul de mâl format pe fundul bazinului şi în care era posibil sa fi rămas prins trupul neînsufleţit. În cursul zilei de vineri urma să se acţioneze cu o pompă submersibilă pentru secarea definitivă a bazinului. Trupul neînsufleţit a fost transportat la morga spitalului municipal Mangalia în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului”, arată IPJ Constanţa.

 

Taguri:
copil,
găsire,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici