Bucureştiul intră în spiritul Crăciunului. „Tramvaiul de poveste” şi „Tramvaiul colindelor” au pornit la drum

  • Până pe 2 ianuarie copiii se pot bucura de Tramvaiul Colindelor
  • Porneşte de la Piaţa Presei şi merge până la Gara Basarab
  • Oamenii şi copiii sunt încântaţi, trecătorii se opresc să facă poze
1542 afișări
Imaginea articolului Bucureştiul intră în spiritul Crăciunului. „Tramvaiul de poveste” şi „Tramvaiul colindelor” au pornit la drum

Sursa foto: Facebook / Societatea de Transport Bucureşti - STB SA

Ar fi bine să ştii că până pe 2 ianuarie în Bucureşti circulă Tramvaiul Colindelor. Acesta pleacă de la Piaţa Presei şi ajunge până la Gara Basarab. În tramvai vă aşteaptă Moş Crăciun şi spiriduşii săi.

Prezenţa tramvaiului se face repede simţită. Acest fapt este datorat faptului că prin difuzoare sărună colinde, iar tramvaiul de epocă este împodobit şi luminat în spiritul sărbătorilor de Crăciun.

Copiii sunt încântaţi de acest eveniment. Spun că mai doresc să vadă asemenea evenimente şi că s-au bucurat.

„Îmi place să văd asemenea evenimente mai des.” spune micuţa Bianca.

„Mi-a plăcut să-l văd pe Moşul.”, afirmă un alt copil. 

„Îmi place foarte mult. M-am bucurat.” spune cu bucurie Şefan

Moş Crăciun spune despre copii că se bucură de prezenţa sa, dar şi de a spiriduşilor.

MOŞ CRĂCIUN: Copiii sunt foarte bucuroşi. Sunt încântaţi de prezenţa Moşului şi a spiriduşilor. Moşul vă iubeşte şi vă imbrăţişez cu drag. Au fost cuminţi pentru că spiriduşii mei i-au urmărit tot timpul. Moşul vă iartă şi pe cei care nu aţi fost cuminţi şi cu siguranţă veţi primi foarte multe cadouri din partea Moşului. Vă doresc sărbători fericite alături de părinţii voştri. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici