Video Carmen Iohannis, la slujba de duminică, alături de preşedinte, după ce nu a mers la audierile de la Parchetul General

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, duminică, la slujbă, la Biserica romano-catolică din Piaţa Mare a Sibiului, alături de soţia sa, Carmen. Aceasta este prima ieşire publică după ce soţia preşedintelui a invocat probleme medicale pentru a nu se prezenta la Parchetul General pentru audieri.

1004 afișări

Preşedintele Klaus Iohannis a venit duminică la slujba de la biserica romano-catolică „Sfânta Treime”, împreună cu soţia sa, Carmen Iohannis, aceasta fiind prima ieşire publică a soţiei preşedintelui după ce nu s-a prezentat la Parchetul General pentru audieri.

Nici preşedintele, nici Carmen Iohannis nu au făcut declaraţii nici la intrarea în biserică, nici la ieşrie.

Cuplul prezidenţial participă la slujbele de la Biserica din Piaţa Mare de mai mulţi ani, în fiecare duminică pe care o petrec la Sibiu.

Carmen Iohannis a fost aşteptată, luni, la Parchetul General pentru audieri, însă avocatul a depus un certificat medical din care rezultă că soţia preşedintelui Klaus Iohannis nu se poate prezenta din cauze medicale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici