Caz incredibil în Ialomiţa: O femeie a căzut în WC-ul vechi din curtea unui cabinet medical. Reacţia primarului

Podeaua unui WC vechi din curtea unui cabinet medical din Ialomiţa s-a rupt sub o pacientă. Femeia a căzut în WC-ul din curte. Primarul spune că incidentul nu e nici pe departe atât de grav pe cât a fost semnalat.

1135 afișări
Imaginea articolului Caz incredibil în Ialomiţa: O femeie a căzut în WC-ul vechi din curtea unui cabinet medical. Reacţia primarului

Incidentul s-a petrecut în curtea cabinetului medical din comuna Balaciu, judeţul Ialomiţa, acolo unde este amenajat un WC vechi.

O femeie de 53 de ani care avea nevoie de un consult medical a vrut să folosească toaleta dar nu a mai reuşit pentru că podeaua s-a rupt pe toată suprafaţa, iar pacienta a căzut 60-70 de centimetri în adâncime.

Femeia nu s-a putut ridica singură şi a avut nevoie de ajutorul a doi bărbaţi ca să fie scoasă din toaletă.

Incidentul a fost făcut public pe Facebook de fiica femeii care lucrează în străinătate şi care s-a arătat revoltată de episodul nefericit prin care a trecut mama sa.

Cu toate acestea, primarul localităţii susţine că viaţa femeii nu a fost pusă în pericol şi că incidentul nu a fost nici pe departe atât de grav pe cât au semnalat rudele pacientei.

„S-a rupt capacul de pe suprafaţă cu totul. Nu ştia nimeni că WC-ul cedase. Femeia a căzut cam 60 de centimetri. M-a sunat doamna doctor, nu eram acolo, am trimis imediat doi oameni, au ridicat-o pe femeie. Am întrebat-o dacă a păţit ceva, dacă o doare ceva, mi-a spus că nu. Nu a fost nicidecum un incident grav, viaţa femeii nu a fost pusă în pericol", a declarat pentru MEDIAFAX Mirel Dănuţ Simion, primarul localităţii Balaciu.

Pe de altă parte, DSP Ialomiţa susţine că este nevoie de o anchetă de specialitate pentru că lucrurile nu pot rămâne aşa.

„Am înaintat cazul compartimentului inspecţie pentru verificăari, să vedem despre ce a fost vorba acolo. Lucrurile nu pot rămane aşa", a declarat pentru MEDIAFAX Cristina Iorga, director DSP Ialomiţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici