Cazul masacrului de la Perla: Procurorii au cerut ÎNCHISOARE PE VIAŢĂ pentru Gheorghe Vlădan

Procurorii au cerut luni, în instanţă, închisoare pe viaţă pentru Gheorghe Vlădan, autorul masacrului din coaforul de la Perla, motivul principal pentru care s-a solicitat pedeapsa maximă fiind faptul că inculpatul şi-ar fi premeditat fapta.

942 afișări
Imaginea articolului Cazul masacrului de la Perla: Procurorii au cerut ÎNCHISOARE PE VIAŢĂ pentru Gheorghe Vlădan

Procurorii au cerut închisoare pe viaţă pentru Gheorghe Vlădan, autorul masacrului de la Perla (Imagine: Bogdan iordache/Mediafax Foto)

La termenul de luni al procesului, procurorii bucureşteni au cerut, la Tribunalul Bucureşti, maximum de pedeapsă, respectiv închisoarea pe viaţă pentru Vlădan.

Procurorii şi-au argumentat solicitarea prin faptul că Vlădan şi-a plănuit în ansamblu fapta şi avea discernământ la momentul comiterii acesteia. Potrivit procurorilor, aceste lucruri rezultă din probatoriu şi din expertizele efectuate în dosar.

În ultimul său cuvânt, Gheorghe Vlădan a declarat că nu îşi poate explica nici astăzi cum s-au produs evenimentele pentru care este judecat şi a mulţumit judecătorului pentru că i-a permis să-şi spună punctul de vedere de-a lungul termenelor procesului.

"Îmi pare rău că aţi avut în faţa dumneavoastră pe cineva ca mine", i-a mai spus Vlădan magistratului.

Instanţa a rămas în pronunţare, urmând să ia o decizie în privinţa lui Vlădan la 28 ianuarie.

La 5 martie 2012, Gheorghe Vlădan a deschis focul în incinta unui coafor de la Perla unde lucra soţia lui, care voia să divorţeze de el. Aceasta şi casiera coaforului au fost ucise, iar şase persoane au fost rănite.

Vlădan a fost deferit Justiţiei, în stare de arest preventiv, în aprilie 2012, pentru omor calificat şi deosebit de grav, tentativă la infracţiunea de omor calificat şi deosebit de grav, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici