Ceaţa provoacă întârzieri pe Aeroportul Timişoara

Activitatea pe Aeroportul Internaţional din Timişoara a fost reluată, joi la prânz, după ce ceaţa a început să se ridice, în total fiind afectate 24 de curse aeriene, care ar fi trebuit să aterizeze sau să decoleze de pe aeroportul timişorean şi care înregistrează întârzieri de până la şapte ore.

29 afișări
Imaginea articolului Ceaţa provoacă întârzieri pe Aeroportul Timişoara

Ceaţa provoacă întârzieri pe Aeroportul Timişoara (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional din Timişoara, Nicoleta Trifan, a declarat că activitatea s-a reluat în jurul orei 12.15, când a aterizat prima aeronavă, în total fiind afectate de ceaţă 24 de curse aeriene, care ar fi trebuit să aterizeze sau să decoleze de pe aeroportul timişorean.

Conform sursei citate, cea mai mare întârziere o înregistrează o cursă WizzAir, care ar fi trebuit să decoleze spre Londra la ora 6.10 şi este programată să plece la ora 13.00. Această cursă este operată cu aeronava care a fost redirecţionată în cursul nopţii la Budapesta, pasagerii fiind transportaţi spre destinaţie cu autobuze, iar avionul urmează să ajungă şi el la Timişoara.

Joi dimineaţă, 24 de curse aeriene interne şi internaţionale au fost afectate din cauza ceţii de pe Aeroportul Internaţional din Timişoara. Dintre acestea, 13 curse aveau întârzieri la aterizare, ele venind de pe aeroporturi din ţară, din Ucraina, Spania şi Republica Moldova.

Toate aceste avioane urmau să sosească la Timişoara, să preia pasageri de acolo şi să plece spre alte destinaţii, din această cauză fiind întârzieri la plecare pentru 11 curse, spre Marea Britanie, Italia, Germania şi Grecia.

Tot din cauza ceţii, o cursă WizzAir cu 144 de pasageri care trebuia să sosească la Timişoara la ora 0.10, de la Madrid, a fost deviată la Budapesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici