CFR Călători reduce cu până la 35% biletele de weekend pe toate rutele

CFR Călători oferă reduceri între 15% şi 35% pentru călătoriile cu trenul pe perioada weekendului. Reducerile sunt aplicate pe toate rutele, atât la clasa I cât şi la clasa a II-a, potrivit unui comunicat remis, vineri, MEDIAFAX.

657 afișări
Imaginea articolului CFR Călători reduce cu până la 35% biletele de weekend pe toate rutele

CFR Călători reduce cu până la 35% biletele de weekend pe toate rutele

Pentru fiecare sfârşit de săptămână biletele sunt reduse de la 15% până la 35% pe orice rută tur-retur, cu orice tip de tren, la clasa 1 sau clasa a 2-a (vagon clasă sau cuşetă), în funcţie de numărul weekend-urilor alese dintr-o lună (2, 3 sau 4).

Preţurile pentru cele mai solicitate rute sunt:

- Bucureşti – Braşov: 32,95 lei/sens/călătorie în loc de 48,60 lei cât ar fi tariful standard la tren Interregio;

- Bucureşti – Braşov: 16,60 lei, în loc de 25,00 lei tariful standard la tren Regio Expres;

- Bucureşti – Predeal: 27,04 lei, în loc de 39,50 lei la tariful standard la tren Interregio;

- Bucureşti – Predeal: 12,90 lei, în loc de 19,30 lei la tariful standard la tren Regio Expres;

- Braşov – Miercurea Ciuc: 20,80 lei, în loc de 29,90 lei la tariful standard la tren Interregio;

- Suceava – Vatra Dornei Băi hc: 23,92 lei, în loc de 34,70 lei la tariful standard la tren Interregio.

De asemenea, toate preţurile menţionate includ şi tariful de rezervare a locului, în valoare de 3,90 lei la tren Interregio şi 1 leu la tren Regio Expres. La această ofertă, procurarea tichetului de rezervare a locului la vagoanele de clasa 1 şi a 2-a este opţională.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici