Circulaţia trenurilor perturbată pe Valea Jiului după ce pe calea ferată au căzut copaci şi au rupt firul de contact

Circulaţia feroviară a fost închisă, luni dimineaţă, între Valea Sadului şi Lainici după ce, din cauza vântului puternic şi a ploilor, mai mulţi copaci au căzut pe firul de contact şi au provocat ruperea lui.

462 afișări
Imaginea articolului Circulaţia trenurilor perturbată pe Valea Jiului după ce pe calea ferată au căzut copaci şi au rupt firul de contact

Circulaţia feroviară, închisă între Valea Sadului şi Lainici, după ce au căzut copaci pe firul de contact (Imagine Bogdan Iordache / Mediafax Foto)

"Începând cu ora 04.40, circulaţia feroviară este închisă (lipsă tensiune la linia de contact) pe raza Sucursalei Regionale CF Craiova, între staţiile CF Valea Sadului-Lainici. Din cauza fenomenelor meteorologice nefavorabile (averse, intensificări ale vântului) au căzut copaci pe firul de contact, provocând ruperea lui. (...) Până la remedierea defecţiunii, trenurile de călători sunt oprite temporar în gările de pe traseu şi vor înregistra întârzieri în graficul de circulaţie", potrivit unui comunicat de presă al CFR Călători, remis luni MEDIAFAX.

Patru trenuri de circulaţie înregistrează întârzieri, respectiv R 2080, R 2081, R 2083, IR 1821.

Echipele de intervenţie se află la faţa locului şi înceracă înlăturarea copacilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici