Cod galben de ceaţă şi vânt puternic în nouă judeţe

Nouă judeţe sunt, luni dimineaţă, sub avertizare cod galben de ceaţă sau vânt puternic. Judeţul Caraş-Severin se află atât sub avertizare cod galben de vânt puternic, cât şi de ceaţă.

1013 afișări
Imaginea articolului Cod galben de ceaţă şi vânt puternic în nouă judeţe

Cod galben de ceaţă şi vânt puternic în nouă judeţe

Avertizarea nowcasting cod galben de vânt emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie este valabilă până la ora 9.00, respectiv 4.00, în judeţele Prahova, Argeş, Dâmboviţa şi Caraş-Severin. La altitudini de peste 1700 de metri, intensificările vântului vor depăşi la rafală 90 de kilometri pe oră.

Sub avertizare cod galben de ceaţă sunt, până la ora 9.00, judeţele Bihor, Arad, Timiş, Caraş-Severin, Vrancea şi Galaţi. Ceaţa determină reducerea vizibilităţii, local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri şi se vor semnala depuneri de chiciură.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici