Cod galben de ger în aproape toată ţara, de vineri până miercuri - VIDEO

Meteorologii au emis o atenţionare cod galben de ger, valabilă de vineri seară până miercuri dimineaţă, în aproape toate judeţele, cu excepţia vestului ţării, fiind prognozate temperaturi minime în timpul nopţii de până la minus 25 de grade.

93 afișări
Imaginea articolului Cod galben de ger în aproape toată ţara, de vineri până miercuri - VIDEO

Cod galben de ger în aproape toată ţara, de vineri până miercuri

Potrivit avertizării emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, începând de vineri seară, ora 22.00, până miercuri, 27 ianuarie, ora 8.00, în estul, sudul şi centrul ţării vremea se va menţine geroasă, mai ales în cursul nopţilor şi al dimineţilor, astfel încât temperaturile minime nocturne se vor încadra în general între minus 25 şi minus 15 grade, iar cele maxime diurne vor fi negative.

În regiunile sud-estice, de vineri, ora 22.00, până duminică, ora 8.00, vântul va prezenta intensificări, cu viteze de până la 70 - 75 de kilometri pe oră, spulberând şi viscolind zăpada şi determinând local scăderea indicelui de răcire sub pragul critic de minus 32.

Vezi aici mai multe informaţii despre cum va fi vremea în ţară

Video Stirileprotv.ro


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici