Constanţa: Familie găsită moartă în casă: bărbatul spânzurat, iar soţia şi copilul întinşi pe un pat

Trei membri ai unei familii au fost găsiţi morţi, miercuri, într-un apartament de pe bulevardul Tomis din Constanţa, bărbatul fiind spânzurat, iar soţia sa şi copilul de aproximativ 10 ani fiind găsiţi pe un pat, acoperiţi cu o pătură, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3265 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Familie găsită moartă în casă: bărbatul spânzurat, iar soţia şi copilul întinşi pe un pat

Constanţa: Familie găsită moartă în casă: bărbatul spânzurat, iar soţia şi copilul întinşi pe un pat (Imagine: Diana Iurkiewicz/ Arhiva Mediafax Foto)

Pompierii constănţeni au fost solicitaţi să intervină, miercuri, la un apartament situat într-un bloc de pe bulevardul Tomis din Constanţa, de către vecinii care au simţit miros puternic venind dinspre locuinţă.

Astfel, pompierii au spart uşa de la intrare şi i-au găsit pe toţi cei trei membri ai familiei morţi.

Bărbatul era spânzurat, iar soţia sa şi copilul acestora, un băiat în vârstă de aproximativ 10 ani, erau întinşi în pat, acoperiţi cu o pătură.

Acolo au ajuns şi mai multe echipaje de Poliţie, primele indicii arătând că cei trei sunt morţi de mai multe zile.

Trupurile urmează să fie transportate la morgă pentru necropsie, medicii legişti umând să stabilească atât cauzele deceselor, cât şi când s-au produs acestea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici