Copil de nouă ani, în stare gravă la spital după ce a fost bătut de tatăl său

Un băiat în vârstă de nouă ani, din localitatea ieşeană Costuleni, a ajuns, joi, în stare gravă la Spitalul de Copii din Iaşi, cu multiple fracturi, după ce a fost lovit de tatăl său, conducerea Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului declanşând o anchetă în acest caz.

388 afișări
Imaginea articolului Copil de nouă ani, în stare gravă la spital după ce a fost bătut de tatăl său

Iaşi: Copil de nouă ani, în stare gravă la spital după ce a fost bătut de tatăl său (Imagine arhivă: Shutterstock)

Copilul a fost adus în stare gravă la Spitalul de Copii "Sfânta Maria" din Iaşi, băiatul povestindu-le medicilor că a fost lovit de către tatăl său pentru că era obraznic.

Medicii afirmă că băiatul are numeroase fracturi costale, dar şi contuzii, el fiind internat în secţia ATI Chirurgie. Totodată, pe corpul copilului au fost descoperite şi urme mai vechi ale unor alte lovituri.

Băiatul mai are doi fraţi, toţi cei trei copii aflându-se în îngrijirea tatălui, după ce mama i-a părăsit în urmă cu câţiva ani.

Conducerea Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi a anunţat că a declanşat o anchetă în acest caz, pentru a stabili dacă băiatul spitalizat dar şi ceilalţi doi fraţi ai săi, mai pot rămâne în grija tatălui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici