Copil de şase ani, în stare gravă după ce a fost muşcat de o haită de câini

Un copil de şase ani din localitatea timişeană Checea a ajuns, vineri, la Spitalul de Copii din Timişoara în stare gravă după ce a fost muşcat de o haită de câini.

230 afișări
Imaginea articolului Copil de şase ani, în stare gravă după ce a fost muşcat de o haită de câini

Copil de şase ani, în stare gravă după ce a fost muşcat de o haită de câini (Imagine: Mihai barbu/Mediafax foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Mădălina Mezdrea, a declarat corespondentului MEDIAFAX că poliţiştii au fost sesizaţi, vineri, de educatoarele grădiniţei din Checea despre faptul că un copil de şase ani a dispărut.

Potrivit sursei citate, copilul trebuia să fie luat de bunica sa de la grădiniţă, însă aceasta a întârziat, iar într-un moment în care educatoarele pregăteau ceilalţi copii pentru a fi luaţi de părinţi acesta a dispărut.

Copilul a fost găsit imediat după apelul făcut la 112 de educatoare de către un paznic al unei ferme agricole, care a observat că minorul fusese muşcat de o haită de câini.

Mezdrea a afirmat că o ambulanţă l-a preluat pe copil şi l-a dus la Spitalul de Copii "Louis Ţurcanu" din Timişoara.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului de Copii din Timişoara, starea micuţului este gravă şi el va fi supus unei intervenţii chirurgicale.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele producerii incidentului şi dacă acei câini au stăpân.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici