Cu picioarele în nisip şi pe sezlong, aşa se văd filmele la malul mării

  • Constănţenii s-au bucurat de ultimul film pe plajă anul acesta
  • Crazy, stupid love, a reuşit să facă audienţa să râdă în hohote
  • Toate biletele au fost vândute încă de la început
405 afișări
Imaginea articolului Cu picioarele în nisip şi pe sezlong, aşa se văd filmele la malul mării

Cu picioarele în nisip şi pe sezlong, aşa se văd filmele la malul mării

Unele cinematografe s-au deschis de la 1 septembrie, dar oamenii încă nu s-au îngrămădit să ajungă la film.

Mulţi dintre ei au profitat de varianta în aer liber, unde măştile nu sunt obligatorii şi pot sta liniştiti cu picioarele în nisip.

La Constanţa, proprietarii unui beach bar în colaborare cu Centrul Multifuncţional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin”, au hotărât să organizeze pe plajă, cinema în aer liber.

Scaunele tapiţate au fost înlocuite de şezlonguri, ecranul gonflabil este mult mai mare ca la cinema, iar popcornul te aşteaptă la intrare.

Seara trecută a rulat pe ecrane ultimul film din seria de zece filme difuzate pe toată durata proiectului. “A naibii dragoste” cu Ryan Gosling şi Ema Stone în roluri principale, a reuşit să ţină oamenii cu zambetul pe buze pe toată durata filmului.

Cele 200 de bilete disponibile s-au vândut în primele zile de la anunţul evenimentului pe reţelele de socializare.

Distanţarea socială a fost factorul decisiv in limitarea numărului de locuri.

„Având în vedere contextul actual şi faptul că tinerii nu mai puteau intra în cinema, ne-am decis să ne apropiem noi de ei. Aşa că am ales o plajă din Constanţa destul de cunoscută unde am proiectat zece filme şi prin intermediul lor, am reuşit să le oferim o experienţă plăcută”, a explicat Cristina Ispas, inspector de specialite pe probleme de tineret

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici