Deva: Peste două kilograme de aur şi 99 de ceasuri, furate dintr-un magazin cu bijuterii

Poliţiştii din Deva caută cel puţin două persoane care au intrat prin tavanul unui complex comercial în interiorul unui magazin care vinde bijuterii şi au furat 2,2 kilograme de aur şi 99 de ceasuri de mână de diferite mărci, la o primă evaluare valoarea pagubei fiind de 284.000 de lei.

457 afișări
Imaginea articolului Deva: Peste două kilograme de aur şi 99 de ceasuri, furate dintr-un magazin cu bijuterii

Deva: Peste două kilograme de aur şi 99 de ceasuri, furate dintr-un magazin cu bijuterii (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Furtul a fost descoperit miercuri de un agent de pază al complexului comercial din Deva, care a observat că din tavanul fals al magazinului de bijuterii lipseşte o placă.

"Persoane necunoscute au pătruns prin efracţie, decupând o bucată din plafonul structurii metalice a supermarketului şi o bucată din tavanul fals al spaţiului unde se află un magazin de bijuterii, de unde au sustras cantitatea de 2,2 kilograme de aur şi 99 de ceasuri de mână de diferite mărci", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, inspectorul principal Bogdan Niţu.

Potrivit acestuia, după inventariere, societatea comercială va pune la dispoziţia poliţiştilor "caracteristicile bunurilor sustrase".

La o primă evaluare, valoarea prejudiciului este de 284.000 de lei.

"În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Poliţiştii analizează imaginile surprinse de camerele de supraveghere şi celelalte probe prelevate şi fac cercetări în vederea identificării autorilor şi a recuperării prejudiciului. Există deja un cerc de supecţi", a spus Bogdan Niţu.

Anchetatorii susţin că probele indică faptul că au fost cel puţin doi hoţi, iar din imaginile de pe camerele de supraveghere se observă că purtau cagule.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici