Două femei, mamă şi fiică, lovite cu maşina de un şofer băut care a fugit de la locul accidentului

Două femei, mamă şi fiică, au ajuns la spital după ce au fost lovite în plin, pe o stradă din Bârlad, de o maşină condusă de un şofer băut care a fugit de la locul accidentului, bărbatul fiind găsit de către poliţişti la scurt timp de la sesizarea evenimentului.

252 afișări
Imaginea articolului Două femei, mamă şi fiică, lovite cu maşina de un şofer băut care a fugit de la locul accidentului

Două femei, mamă şi fiică, lovite cu maşina de un şofer băut care a fugit de la locul accidentului (Imagine: Shutterstock)

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, accidentul, soldat cu rănirea celor două femei, în vârstă de 57 şi 36 de ani, a avut loc pe strada Vasile Pârvan, din municipiul Bârlad, după ce victimele au vrut să traverseze strada printr-un loc nepermis.

Lovite în plin de o maşină, femeile au ajuns la spital, în timp ce şoferul a fugit de la locul accidentului.

"Transportate la Spitalul de Urgenţă Bârlad, cele două victime au fost diagnosticate de către medici cu fractură de gambă şi policontuzii, în cazul femeii de 57 de ani, respectiv policontuzii, în cazul tinerei de 36 de ani. În ceea ce-l priveşte pe conducătorul auto, un bărbat de 25 de ani din municipiul Bârlad, acesta a fost depistat de poliţişti la scurt timp de la sesizarea evenimentului. S-a procedat la testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,65 mg/litru alcool pur în aerul expirat", a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele tânărului de 25 de ani pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui autoturism de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/litru alcool pur în sânge şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea Poliţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

ŞTIRILE ZILEI

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici