Două persoane au fost grav rănite după ce o maşină s-a lovit frontal de un TIR, pe Valea Oltului - FOTO

Circulaţia rutieră este blocată pe DN 7, pe Valea Oltului, în zona localităţii Dăeşti, judeţul Vâlcea, după ce un autoturism a lovit frontal un TIR, două persoane fiind transportate în stare gravă la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

486 afișări
Imaginea articolului Două persoane au fost grav rănite după ce o maşină s-a lovit frontal de un TIR, pe Valea Oltului - FOTO

Două persoane au fost grav rănite după ce o maşină s-a lovit frontal de un TIR, pe Valea Oltului

Reprezentanţii IPJ Vâlcea au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că autoturismul care se deplasa pe direcţia Sibiu-Râmnicu Vâlcea, a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal un TIR.

În urma impactului, cele două persoane care se aflau în autoturism au fost grav rănite, fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea.

„Cele două victime au fost transportate în stare gravă la spital. În acest moment, nu avem alte date despre starea lor, medicii evaluându-le rănile”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii criminalişti fac cercetări la faţa locului, circulaţia rutieră fiind blocată, în zonă, cozile de autoturisme întinzându-se pe mai mulţi kilometri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici