Dragnea, felicitări pompierilor care au salvat copilul căzut în puţ, în Teleorman

Preşedintele Camerei, liderul PSD Liviu Dragnea, i-a felicitat, miercuri, printr-un mesaj postat pe Facebook, pe pompierii de la ISU Bucureşti-Ilfov care au participat la salvarea copilul căzut într-un puţ, în judeţul Teleorman, el apreciind că reuşita s-a datorat pregătirii şi implicării acestora.

551 afișări
Imaginea articolului Dragnea, felicitări pompierilor care au salvat copilul căzut în puţ, în Teleorman

Dragnea, felicitări pompierilor care au salvat copilul căzut în puţ, în Teleorman

„Felicitări pentru toţi pompierii de la ISU Bucureşti-Ilfov care au participat la salvarea lui Daniel, copilul căzut în acel puţ din judeţul Teleorman! Realizăm cu toţii încărcătura emoţională uriaşă şi dificultatea extrem de complexă a acestei operaţiuni de salvare. Reuşita se datorează bunei pregătiri şi mai ales implicării umane a membrilor acestei echipe. Bravo băieţi! Astfel de acţiuni trebuie aplaudate la scenă de deschisă de către întreaga societate”, a scris Dragnea pe contul său de socializare.

Dragnea a distribuit şi postarea ISU Bucureşti-Ilfov: „După o intervenţie extraordinară din punct de vedere al dificultăţii şi implicării emoţionale, salvatorii nu-şi doresc decât să primească veşti bune de la Spitalul Grigore Alexandrescu, unde se află Daniel, copilul salvat. În această dimineată au ieşit din serviciu şi s-au privit unul pe celălalt, mai încrezători ca niciodată că formează o echipă de elită. Felicitări tuturor pompierilor angrenaţi în această intervenţie. Merită să îi cunoaşteţi, mai mult ca oricând: Dinu Adrian (comandantul Detaşamentului Special de Salvatori), Grigoraş Silviu, Răducu Ionel, Intze Ionuţ Gabriel, Iliescu Cosmin, Damaschin Adrian, Minea Alin, Pop Virgilius, Prefac Lucian,Bunea Marian, Petre Zurini Marius, Săceanu Lucian Ghencea Eugen, Picu Ionuţ”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici