După ce le-a recomandat cadrelor didactice un curs de numerologie, Inspectoratul Şcolar din Galaţi s-a răzgândit

  • Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Galaţi s-a răzgândit.
  • Nu le mai recomandă cadrelor didactice să participe la seminarul pe teme de numerologie.
1538 afișări
Imaginea articolului După ce le-a recomandat cadrelor didactice un curs de numerologie, Inspectoratul Şcolar din Galaţi s-a răzgândit

Şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean Galaţi, Selena Costea, a transmis, miercuri, o adresă către şcoli, în care precizează că protectul privind „Numerologia, o 9 legătură dascăl-elev" nu este relevant în raport cu priorităţile de politică educaţională.

Este o schimbare la 180 de grade faţă de săptămâna trecută, când IŞJ Galaţi i-a invitat pe profesori să se iniţieze în numerologie.

Prin documentul transmis de şefa IŞJ Galaţi în urmă cu o săptămână cadrele didactice din învăţământul formal şi alternativ din Galaţi erau invitate să participe la un proiect online intitulat „Numerologia - o 9 legătură între dascăl şi elev”.

Şeful IŞJ Galaţi susţinea atunci că nu a militat pentru studierea numerologiei în şcoli.

„Din moment ce solicitarea a venit pe cale oficială era firesc să facem acest demers (...) Nu am propus studierea numerologiei în şcoli”, a declarat inspectorul şcolar, Selena Costea, în cadrul unei conferinţe de presă.

Numerologia este ştiinţa numerelor care utilizează matematica astrală şi serveşte astrologilor pentru definirea destinului uman.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici