Elicopterul SMURD, solicitat la un accident cu cinci victime, între care doi copii, în Ploieşti

Cinci persoane, dintre care doi copii, au fost implicate, vineri, într-un accident produs pe DN 72, care leagă Ploieştiul de Târgovişte, coliziunea având loc între două maşini în zona parcului industrial Ploieşti. Elicopterul SMURD a fost solicitat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

315 afișări
Imaginea articolului Elicopterul SMURD, solicitat la un accident cu cinci victime, între care doi copii, în Ploieşti

Elicopterul SMURD, solicitat la un accident cu cinci victime, între care doi copii, în Ploieşti

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Florin Chivu, în coliziune au fost implicate cinci persoane, dintre care doi copii, pentru scoaterea unei victime fiind nevoie de intervenţia echipei de la descarcerare.

Mai multe echipaje de pompieri şi de la ambulanţă au intervenit la faţa locului, patru persoane fiind rănite.

Pentru preluarea unei victime a fost o nevoie de intervenţia elicopterului SMURD.

“Sunt doi copii şi un adult care au fost preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la UPU. O femeie de 48 ani a fost preluată de elicopter. Un bărbat a refuzat transportul la spital”, a declarat Chivu.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cauza accidentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici