Explozie puternică într-un bloc din centrul Bacăului. O persoană a fost grav rănită

O explozie puternică s-a produs, marţi dimineaţă, într-un bloc din zona centrală a municipiului Bacău, în urma deflagraţiei fiind grav rănit un bătrân de 85 de ani, care va fi transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul de Arşi din Bucureşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

161 afișări
Imaginea articolului Explozie puternică într-un bloc din centrul Bacăului. O persoană a fost grav rănită

Explozie puternică într-un bloc din centrul Bacăului; o persoană a fost grav rănită (Imagine: Cristi Cimpoes/ Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, deflagraţia s-a produs într-un apartament de la parterul unui bloc din zona Pieţei Nord a municipiului Bacău, în urma acumulărilor de gaze de la reţeaua de distribuţie din imobil.

”Deflagraţia nu a fost urmată de incendiu, iar echipele de la E.ON au întrerupt alimentarea cu gaze şi energie electrică a imobilului. În interiorul locuinţei unde a avut loc explozia a fost găsit proprietarul apartamentului, un bărbat de 85 de ani, care a suferit arsuri de gradele doi şi trei pe aproximativ 65 la sută din suprafaţa corpului. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bacău, fiind solicitată intervenţia unui elicopter SMURD pentru a se realiza transferul bătrânului la Spitalul de Arşi din Bucureşti”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu.

El a precizat că deflagraţia a afectat doar apartamentul bătrânului, fără a fi înregistrate pagube şi în alte locuinţe din bloc.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici