Femeie de 46 de ani, înjunghiată în curtea Aeroportului din Sibiu de către fostul soţ. Bărbatul a fost reţinut

O femeie în vârstă de aproximativ 46 de ani a fost înjunghiată de fostul soţ, miercuri, în curtea Aeroportului Internaţional Sibiu, la câteva minute după ce a aterizat de la Munchen, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4299 afișări
Imaginea articolului Femeie de 46 de ani, înjunghiată în curtea Aeroportului din Sibiu de către fostul soţ. Bărbatul a fost reţinut

Femeie de 46 de ani, înjunghiată în curtea Aeroportului din Sibiu de către fostul soţ

Surse din cadrul anchetatorilor au declarat pentru MEDIAFAX că femeia de aproximativ 46 de ani sosise cu avionul de la Munchen şi a fost aşteptată la ieşirea din aeroport de un bărbat pe care îl cunoştea, acesta înjunghiind-o, ancheta conducând la concluzia că atacatorul este fostul soţ.

”Bărbatul era un cunoscut al femeii, de fapt fostul soţ. Acesta a aşteptat-o la ieşire şi a înjunghiat-o de mai multe ori în zona toracică. Femeia a reuşit să scape cu viaţă, dar este în stare gravă”, au declarat surse din cadrul anchetatorilor.

Aceleaşi surse spun că bărbatul a aşteptat poliţia pe trotuar şi s-a predat.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Decebal Todăriţă, a declarat pentru MEDIAFAX că femeia a fost dusă în sala de operaţie, starea sa fiind gravă.

Bărbatul care şi-a înjunghiat fosta soţie în curtea Aeroportului Internaţional Sibiu a fost reţinut miercuri, urmând ca, în funcţie de evoluţia stării de sănătate a femeii, să se decidă încadrarea faptei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în funcţie de evoluţia stării de sănătate a victimei să se încadreze fapta. Ancheta este în desfăşurare”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Ion Veştemean, procuror şef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Decebal Todăriţă, a declarat că victima agresiunii a ieşit din sala de operaţii, starea sa fiind stabilă.

„Victima agresiunii a fost operată de medicii de la Chirurgie Toracică. A suferit mai multe plăgi înjunghiate în regiunea toracică dreaptă cu afectare pulmonară. În prezent, este internată la Terapie Intensivă, starea sa fiind stabilă”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Decebal Todăriţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Un taximetrist care a văzut toată scena, care s-a petrecut în curtea Aeroportului Internaţional Sibiu, a declarat presei că cea care i-a acordat primul ajutor femeii înjunghiate a fost fiica sa, studentă la Medicină, care venise împreună cu tatăl la aeroport să îşi întâmpine mama.

Agresorul a fost şi el dus la spital, pentru că era rănit la mâna dreaptă, iar după ce a fost bandajat a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Întrebat de jurnalişti de ce a comis fapta, acesta a spus că e „semi-nebun” şi a recunoscut că ar fi vrut să se împace cu fosta soţie, lucru cu care aceasta nu a fost de acord.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici