Video Filipineză care voia să intre ilegal în România, ascunsă în cabina unui TIR condus de soţul ei - VIDEO

Poliţiştii de frontieră din Calafat au prins o filipineză care intenţiona să intre ilegal în România, ascunsă în cabina unui automarfar condus de soţul ei, un cetăţean german, transmite corespondentul MEDIAFAX, citând un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

1431 afișări

La Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat, duminică, pentru a intra în ţară, cetăţeanul german E.U., în vârstă de 52 de ani, la volanul unui automarfar înmatriculat în Bulgaria.

Poliţiştii de frontieră români şi bulgari au găsit în cabină, ascunsă sub o pătură pe patul de odihnă al şoferului, o femeie, Lealiza C., în vârstă de 46 de ani, cetăţean filipinez.

Cu ocazia studierii documentelor descoperite asupra acesteia, s-a constatat faptul că cetăţeana filipineză are paşaportul expirat, este soţia cetăţeanului german care conducea automarfarul TIR şi nu îndeplinea condiţiile legale de intrare în România.

Conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, persoanele în cauză şi mijlocul de transport au fost preluate de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun, arată Poliţia de Frontieră.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici