Finala Cupei României: Peste 700 de jandarmi vor asigura ordinea

Peste 700 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor la finala Cupei României-Timişoreana, care se dispută, sâmbătă, de la ora 20.45, pe Arena Naţională, între echipele Petrolul Ploieşti şi CFR Cluj.

141 afișări
Imaginea articolului Finala Cupei României: Peste 700 de jandarmi vor asigura ordinea

Finala Cupei României: Peste 700 de jandarmi vor asigura ordinea (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Suporterii FC Petrolul vor fi direcţionaţi spre intrarea în complex situată pe Bulevardul Pierre de Coubertin, iar cei ai CFR Cluj vor intra prin Bulevardul Basarabia.

De asemenea, publicul neutru (Peluza Sud şi o parte din Tribuna Est - sectoarele 109, 110, 111, 319, 320, 321, 323, 324 şi 325) va intra prin Bulevardul Basarabia.

Totodată, traficul rutier va fi restricţionat, în ziua jocului începând de la ora 14.00, pe Bulevardul Pierre de Coubertin, între strada Vatra Luminoasă şi intrarea în complex, cu excepţia mijloacelor de transport RATB, iar de la 17.30, pe Bulevardul Pierre de Coubertin, între Şoseaua Iancului şi intrarea în complex, şi pe strada Vatra Luminoasă, între Şoseaua Mihai Bravu şi Bulevardul Pierre de Coubertin, precum şi pe strada Maior Ion Coravu, între Şoseaua Mihai Bravu şi intrarea în complex.

Restricţiile de trafic se vor menţine până la defluirea totală a spectatorilor.

Partida Petrolul Ploieşti - CFR Cluj, contând pentru finala Cupei României - Timişoreana, se va disputa, sâmbătă, de la ora 20.45, pe Arena Naţională.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici