FOTO Un mort şi trei răniţi într-un accident pe Autostrada Soarelui. Traficul a fost reluat după aproximativ 6 ore

O persoană şi-a pierdut viaţa şi alte trei au fost rănite în urma unui accident în care implicate un autotren, un autocamion şi o autoutilitară, la kilometrul 147 al Autostrăzii 2 Bucureşti-Constanţa, traficul în zonă fiind blocat timp de aprocimativ şase ore, potrivit Poliţiei Române.

2995 afișări
Imaginea articolului FOTO Un mort şi trei răniţi într-un accident pe Autostrada Soarelui. Traficul a fost reluat după aproximativ 6 ore

Un mort şi trei răniţi într-un accident pe Autostrada Soarelui, traficul este blocat

UPDATE: "În jurul orei 19:15, traficul rutier a fost reluat în condiţii normale pe autostrada A2, pe sensul de mers Feteşti - Cernavodă, la kilometrul 147. Circulaţia a fost întreruptă şi deviată pe rute ocolitoare, apoi s-a desfăşurat restricţionat, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autotren, un autocamion şi o autoutilitară", potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Traficul rutier a fost blocat pe sensul de mers Feteşti - Cernavodă, la kilometrul 147, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule, respectiv un autotren, un autocamion şi o autoutilitară, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

O persoană a murit, alte trei fiind rănite în urma accidentului, au declarat reprezentanţi ai Inspectoratului General al Poliţiei Române pentru agenţia de presă MEDIAFAX.

La momentul producerii accidentului, traficul rutier avea valori reduse, carosabilul fiind uscat, astfel că polţiştii cred că, probabil, cauza o reprezintă adormirea la volan, însă nu este exclusă nicio altă variantă.

Circulaţia spre Constanţa a fost deviată de la Feteşti pe DN3B, prin Făcăeni, către DN2A Giurgeni - Constanţa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici