Gabriela Firea neagă zvonurile privind demisia: Sunt cât se poate de întreagă şi aptă de muncă/ Poza publicată pentru a dovedi realitatea| FOTO

Primarul general Gabriela Firea infirmă zvonurile că şi-ar fi dat demisia de la primăria Capitalei şi, pentru a dovedi cele susţinute, se pozează, precum cei răpiţi în zonele de conflict, alături de echipa ei de la primărie, cu un jurnal de miercuri.

1688 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea neagă zvonurile privind demisia: Sunt cât se poate de întreagă şi aptă de muncă/ Poza publicată pentru a dovedi realitatea| FOTO

Gabriela Firea neagă zvonurile privind demisia: Sunt cât se poate de întreagă şi aptă de muncă/ Poza care şi-a pus-o pe Facebook pentru a dovedi realitatea| FOTO

Gabriela Firea a infirmat, marţi, pe pagina sa de Facebook zvonul ”otrăvit” care circulă ”prin mediul politic şi prin presă” că nu ar mai fi trecut pe la biroul său de la Primăria Capitalei şi că intenţionează să-şi dea demisia în curând.

”Azi circula un zvon otravit prin mediul politic şi presă: că nu am mai trecut pe la birou, că îmi voi anunţa demisia în curând, se caută deja şi înlocuitori. Sunt convinsă că mulţi m-ar vrea plecată, pentru că am stârpit reţelele de interese obscure din Primăria Generală. Dar sunt şi mai mulţi, oameni de bună credinţă şi oneşti, care vor să-mi duc mandatul la bun sfârşit iar la anul să candidez din nou”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Ea spune că, deşi au trecut doar două săptămâni şi jumătate de la intervenţia chirurgicală ”dificilă” pe care a suferit-o, se află totuşi la primărie, iar, pentru conformitate, ataşează mesajului să mai multe imagini cu ea şi echipa sa de la primărie, cu un exemplar al unui ziar de miercuri, 10 aprilie, pentru a dovedi că se află la serviciu.

”Ştiu că nu se cade să lăsăm adevărul să strice o ştire atât de spumoasa dar, pentru a-i linişti pe cei care îmi poartă de grijă şi pentru a le tulbura euforia celor care şi-ar dori asta, sunt cât se poate de întreagă şi aptă de muncă, nu mă ţin captivă nici doctorii şi nici extratereştrii, ci poate doar colegii mei de la Primarie, din imaginea alăturată, imortalizată chiar acum, în sala noastră de şedinţe de lucru. Până la urmatoarea (şi ultima, sper) intervenţie chirurgicală de peste circa o lună, pe care am anunţat-o în postarea de la externare, sunt la birou, în plină activitate, chiar dacă din cauza perioadei normale de refacere dupa operaţie, nu am multe apariţii publice”, şi-a încheiat Firea mesajul încheiat cu haştagul ”fără penibili”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici