VIDEO  Imagini crude din tranşeele ruseşti: la Vuhledar, armata lui Putin e mai mult moartă decât vie

În ultimele patru zile, trupele ruse au devenit mai puţin active în direcţia Vuhledar, susţinea şeful Centrului de presă comun al Forţelor de Apărare ucrainene din Direcţia Tavrian, Oleksii Dmitrashkivskyi, citat de Ukrinform.

15270 afișări
Imaginea articolului Imagini crude din tranşeele ruseşti: la Vuhledar, armata lui Putin e mai mult moartă decât vie

Imagini rare din tranşeele ruseşti: la Vuhledar, armata lui Putin se află într-o situaţie disperată

„Inamicul a fost mai puţin activ. În ultima zi, a reuşit să efectueze doar 15 acţiuni de asalt. În comparaţie cu alte zile, când au fost până la 60 de atacuri pe zi.

Poate că acest lucru se datorează condiţiilor meteorologice, care îi împiedică acum să folosească în mod activ echipamentul. În plus, există multe rapoarte de la ofiţerii noştri de informaţii că există refuzuri foarte frecvente de a participa la ostilităţi în rândul ruşilor, a spus Dmitrashkivski.

Oficialul a spus că o nouă unitate militară rusă a ajuns în prima linie în direcţia Doneţk, Brigada 136, care a fost creată pentru războaiele cecene.

A apărut şi explicaţia lipsei de acţiune din partea invadatorilor. În imaginile care circulă pe reţelele de socializare, ruşii apar în condiţii disperate, în tranşee din Vuhledar.

Plini de noroi pe faţă, înconjuraţi de un pământ moale rezultat după topirea zăpezii, unii sunt răniţi sau fără viaţă, iar în zare se distinge fumul declanşat după o explozie. În cadru apare şi o ţigară, semn că ruşii caută să-şi regleze tensiunea nervoasă fumând.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici