VIDEO  Imaginile suferinţei: Populaţia din Gaza coace pâine folosind lemne şi ziare

La Rafah lipseşte combustibilul, aşa că localnicii sunt nevoiţi să improvizeze, pentru a se putea hrăni.

2631 afișări
Imaginea articolului Imaginile suferinţei: Populaţia din Gaza coace pâine folosind lemne şi ziare

Populaţia din Gaza coace pâine folosind lemne şi ziare

Aşezată pe trotuar în faţa şcolii UNRWA din Rafah, la sud de Fâşia Gaza, o femeie coace pâine arzând hârtie şi tot lemnul pe care îl poate găsi.

Agenţia Naţiunilor Unite pentru refugiaţii palestinieni a emis un avertisment cu privire la situaţia umanitară, după asediul aflat în curs de desfăşurare a Fâşiei Gazei de către Israel.

„Eu şi copiii mei ieşim dimineaţa să căutăm ziare, pentru a coace pâine. Copiilor le este foame, vor să ia micul dejun, pâinea pe care ne-o dau nu este suficientă şi trebuie să hrănesc toată şcoala.

Pâinea pe care ne-o dau ei nu este suficientă pentru copii. Ei dau fiecărei familii câte 2 sau 3 sandvişuri şi nu sunt suficiente, aşa că am fost nevoiţi să gătim aşa”, se arată într-un video al agenţiei ANSA.

Nu e pirma oară când localnicii reclamă că ONU le oferă orez şi linte, nesocotind faptul că alimentele nu pot fi găsite fără apă şi fără gaze.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici