Video Un nou caz de persoană rănită grav după un incendiu izbucnit în gospodărie. Femeia a suferit arsuri pe mâini şi pe faţă

O femeie de 42 de ani, din localitatea Gemeni, judeţul Mehedinţi, a fost dusă la spital, sâmbătă, cu arsuri pe mâini şi pe faţă în urma unui incendiu care a izbucnit în gospodărie.

303 afișări

Femeia de 42 de ani, rănită în urma incendiului din localitatea Gemeni, are arsuri de gradele 2 şi 3 pe faţă şi pe mâini.

„Incendiul din localitatea Gemeni se manifestă la o anexă gospodărească, pe o suprafaţă de circa 40 de metri pătraţi. Ca urmare a incendiului, o persoană în vârstă de 42 ani a suferit arsuri de gradele 2 şi 3 la membrele superioare şi nivelul feţei. A fost preluată de un echipaj de Ambulanţă”, a spus Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinţi.

Pompierii au localizat incendiul şi încearcă să stingă flăcările, iar apoi vor stabili din ce cauză a izbucnit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici