Incendiu la o grădiniţă din judeţul Timiş: copiii au fost mutaţi într-o altă unitate

Un incendiu a izbucnit, miercuri dimineaţa, înainte de începerea cursurilor, la acoperişul grădiniţei din Sânmartinul Maghiar, judeţul Timiş, nefiind înregistrare victime, însă copiii vor fi nevoiţi să înveţe temporar în altă unitate de învăţământ, transmite corespondentul MEDIAFAX.

143 afișări
Imaginea articolului Incendiu la o grădiniţă din judeţul Timiş: copiii au fost mutaţi într-o altă unitate

Incendiu la o grădiniţă din judeţul Timiş: copiii vor fi nevoiţi să înveţe într-o altă unitate (Imagine: Cristi Cimpoes/ Foto Mediafax)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Timiş, Bogdan Mutu, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că incendiul a izbucnit, în jurul orei 07.30, la acoperişul grădiniţei din localitatea Sânmartinul Maghiar.

“La locul intervenţiei s-au deplasat patru autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autoscară de lucru la înălţime, o ambulanţă SMURD, doi ofiţeri şi 14 subofiţeri. În momentul izbucnirii incendiului, în şcoală nu exista personal sau elevi. Este afectat acoperişul pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp. Construcţia este de tip parter”, a precizat Bogdan Mutu.

Deocamdată, nu se ştie de la ce a izbucnit incendiul. La grădiniţa din Sânmartinul Maghiar sunt înscrişi şapte copii, care vor fi nevoiţi să înveţe temporar la şcoala din Uivar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici