Video Incendiu la un bloc de 10 etaje din Piteşti. Pompierii intervin cu 5 autospeciale - VIDEO

25 de persoane au fost evacuate şi alte 100 au ieşit singure dintr-un bloc cu 10 etaje, după un incendiu izbucnit, miercuri seara, la un apartament din Piteşti, pompierii intervenind pentru stingerea focului la ora transmiterii acestei ştiri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2065 afișări

5 autospeciale cu apă şi spumă se luptă la ora transmiterii acestei ştiri să stingă incendiul izbucnit la un apartament dintr-un bloc de 10 etaje din Piteşti.

25 de oameni fost evacuaţi de SMURD şi Poliţia Locală şi alţi aproximativ 100 au ieşit singuri din bloc.

Două ambulanţe SMURD au oferit primul ajutor propritarului apartamentului, care a suferit arsuri uşoare şi unei vecine, după un atac de panică.

Mai multe echipaje ale Jandarmeriei au venit la faţa locului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici