Incendiu la un bloc de locuinţe pe Şoseaua Ştefan cel Mare din Bucureşti

Un incendiu a izbucnit joi dimineaţă, la un apartament la un bloc de locuinţe pe Şoseaua Ştefan cel Mare, la faţa locului fiind trimise mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Capitalei.

1526 afișări
Imaginea articolului Incendiu la un bloc de locuinţe pe Şoseaua Ştefan cel Mare din Bucureşti

Incendiu la un bloc de locuinţe pe Şoseaua Ştefan cel Mare din Bucureşti (Imagine: Florin Buliga/Arhiva Mediafax Foto)

Pentru stingerea focului care a afectat patru imobile, echipajele de intervenţie au acţionat cu cinci autospeciale cu apă şi spumă. La faţa locului au mai fost o autospecială pentru salvare la înălţime şi un echipaj de descarcerare.

Toate persoanele din imobilul afectat au reuşit să iasă la timp.

Nu au fost înregistrate victime.

Potrivit primelor informaţii, cauza izbucnirii incendiului ar fi una de natură electrică, dar se iau în calcul toate celelalte posibile cauze, cercetările nefiind încheiate.

Ovidiu Pană, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, a declarat că incendiul a fost semnalat printr-un apel la 112, la ora 6.25.

Potrivit acestuia focul a fost semnalat la un apartament de la ultimul etajul (opt) al unui bloc, iar flăcările s-au extins spre alte balcoane învecinate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici