INCENDIU la un magazin şi un restaurant din Sectorul 1 - FOTO

Un incendiu a izbucnit, vineri, la un magazin şi un restaurant aflate în Sectorul 1, pe Calea Griviţei, şi a fost stins după o intervenţie ce a durat aproape o oră şi pentru care a fost nevoie de nouă autospeciale de stingere, din cauza faptului că în zonă nu sunt hidranţi pentru alimentare.

936 afișări
Imaginea articolului INCENDIU la un magazin şi un restaurant din Sectorul 1 - FOTO

INCENDIU la un magazin şi un restaurant din Sectorul 1 - FOTO (Imagine: Mediafax Foto)

UPDATE 14:25 Incendiul din Sectorul 1 a fost stins; o tânără intoxicată cu fum, dusă la spital

Incendiul izbucnit vineri la un restaurant şi un magazin aflate în Sectorul 1, pe Calea Griviţei, a fost stins, o tânără de 22 de ani primind îngrijiri şi fiind transportată la Spitalul Elias, după ce s-a intoxicat cu fum şi a avut un atac de panică, potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti.

"Femeia respectivă era în interiorul restaurantului, a evacuat persoanele şi a încercat să stingă flăcările cu un extinctor, însă nu a reuşit şi abia apoi a sunat la numărul de urgenţă 112. S-a intoxicat cu fum, a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi apoi transportată la Spitalul Elias", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile.

Suprafaţa afectată de incendiu este de circa 150 de metri pătraţi, toate bunurile din interior fiind distruse de focul care s-a extins la acoperiş, pe care l-a distrus în totalitate.

Pompierii au intervenit cu nouă autospeciale, numărul relativ mare al acestora fiind necesar atât pentru stingerea incendiului, cât şi pentru protejarea unor spaţii comerciale din vecinătate.

Incendiul a fost semnalat în jurul orei 12.30 şi a fost stins după o intervenţie ce a durat aproape o oră.

Potrivit primelor indicii, incendiul s-ar fi declanşat de la o priză defectă.

Suprafaţa afectată de foc este de circa 150 de metri pătraţi, nefiind înregistrate victime, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici