Video Incendiu major în Capitală. Pompierii intervin cu nouă autospeciale

Pompierii intervin, vineri, pentru a stinge flăcările care au cuprins o casă şi anexele gospodăreşti de pe strada Vacanţei din Capitală, informează ISU Bucureşti-Ilfov, care mai precizează că nu sunt victime. La faţa locului se află nouă autospeciale.

2338 afișări

Nouă autospeciale de pompieri intervin, la ora transmiterii ştirii, pe strada Vacanţei din Capitală, unde o casă a fost cuprinsă de flăcări (parter şi anexele gospodăreşti), cu extindere la mansarda imobilului învecinat.

Din interiorul casei au fost scoase două butelii de gaz, informează Inspectoratul Bucureşti-Ilfov, care mai precizează că nu sunt victime.

Se încearcă alimentarea din reţeaua de hidranţi, până acum au fost găsiţi şase hidranţi nefuncţionali”, informează ISU.

Incendiul a fost localizat - o casă este distrusă şi alta parţial afectată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici