Infotrafic: Circulaţie în condiţii de iarnă în zone de munte; trafic intens la intrarea în Capitală

Se circulă în condiţii de iarnă, fără depuneri pe carosabil, joi dimineaţa, în judeţele Maramureş: DN 18-Pasul Gutâi, Bistriţa-Năsăud: DN 17-Pasul Tihuţa, Gorj: DN 67C-Rânca şi Harghita: DN 13B-Bucin, iar la intrarea în Capitală traficul se desfăşoară în condiţii de aglomeraţie.

286 afișări
Imaginea articolului Infotrafic: Circulaţie în condiţii de iarnă în zone de munte; trafic intens la intrarea în Capitală

Infotrafic: Circulaţie în condiţii de iarnă în zone de munte; trafic intens la intrarea în Capitală

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că joi dimineaţa nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteo nefavorabile.

Este semnalată ceaţă pe mai multe artere rutiere din judeţul Harghita, vizibilitatea fiind scăzută sub 150-200 de metri.

Se circulă în condiţii de iarnă, fără depuneri pe carosabil, în judeţele Maramureş: DN 18-Pasul Gutâi, Bistriţa-Năsăud: DN 17-Pasul Tihuţa, Gorj: DN 67C-Rânca şi Harghita: DN 13B-Bucin.

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti - Ploieşti, dar şi DN 1 Ploieşti – Braşov şi DN 7 Piteşti-Sibiu, se circulă în condiţiile unui carosabil uscat, cu valori normale de trafic.

În ceea ce priveşte fluenţa traficului, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, începând din zona localităţii Ciorogârla, judeţul Ilfov. Trafic intens este şi pe DN 4, pe sensul de intrare în Bucureşti, în localitatea Popeşti-Leordeni, dar şi pe Centura Capitalei, în localităţile Domneşti, Bragadiru şi Berceni.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, poliţiştii rutieri îi sfătuiesc pe şoferi să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare. De asemenea, le recomandă ca înainte de a porni în călătorie, să se intereseze cu privire la starea părţii carosabile, să aibă autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă şi să reducă viteza, folosind frâna de motor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici