Infotrafic: Restricţii de trafic pe autostrăzi pentru lucrări de reparaţii

Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia rutieră va fi restricţionată marţi pe autostrada A1 şi A4 pentru a permite efectuarea lucrărilor de reparaţii a carosabilului.

389 afișări
Imaginea articolului Infotrafic: Restricţii de trafic pe autostrăzi pentru lucrări de reparaţii

Infotrafic: Lucrări pe sensul spre Piteşti al autostrăzii A1 Bucureşti- Piteşti, până la ora 18.00

Lucrări de curăţare se desfăşoară marţi pe sensul spre Piteşti al autostrăzii A1 Bucureşti- Piteşti, până la ora 18.00. Şoferii sunt sfătuiţi să reducă viteza şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie.

Potrivit Centrului Infotrafic, marţi până la ora 18.00, pe a doua bandă a sensului de mers către Piteşti al Autostrăzii A1 Bucureşti- Piteşti se vor executa lucrări de curăţare a glisierelor mediene la kilometrii 11+200 de metri şi 74, iar din această cauză se va circula doar pe prima bandă.

Pe autostrada A1 Deva–Sibiu, la kilometrii 254 –253, pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, pe sensul către Sebeş, sunt restricţii până la ora 19.00, iar pe autostrada A1 Timişoara – Lugoj, la kilometrul 453, pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, până la ora 18.00.

De asemenea, pe autostrada A4 Ovidiu -Agigea, la kilometrii 8+200 şi 19+700, traficul pe a doua bandă este restricţionat (montaj plasă de protecţie) până la ora 20.00.

Şoferii sunt sfătuiţi să reducă viteza, să circule cu atenţie sporită şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici