Inginer de la Exploatarea Minieră Roşia, BĂTUT de hoţii pe care i-a prins la furat/ Jefuitorii încercau să sustragă mai multe traverse metalice

Un inginer de la Exploatarea Minieră Roşia, din cadrul Complexului Energetic Oltenia, judeţul Gorj, a fost atacat de mai multe persoane pe care le-a surprins la furat de traverse metalice din carieră. Agresorii se află, luni, la audieri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

816 afișări
Imaginea articolului Inginer de la Exploatarea Minieră Roşia, BĂTUT de hoţii pe care i-a prins la furat/ Jefuitorii încercau să sustragă mai multe traverse metalice

Inginer de la Exploatarea Minieră Roşia, BĂTUT de hoţii pe care i-a prins la furat/ Jefuitorii încercau să sustragă mai multe traverse metalice. Foto: Hepta

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Gorj, Miruna Prejbeanu, bărbatul de 44 de ani, din comuna Fărcăşeşti, inginer la Exploatarea Minieră Roşia, a fost transportat la spital, duminică, după fost lovit de hoţii pe care i-a prins în timp ce furau traverse metalice.

„Poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Rovinari au fost sesizaţi prin apelul 112 cu privire la faptul că un angajat din cadrul E.M. Roşia, de 44 de ani, din Fărcăşeşti, ar fi surprins mai multe persoane care transportau într-un atelaj hipo traverse metalice, iar când ar fi încercat să le oprească, acestea ar fi devenit violente, lovindu-l cu un corp dur în zona capului şi a corpului. Totodată, bărbaţii ar fi lovit cu huluba atelajului partea stânga spate a unui autoturism, producând avarierea uşoară a acestuia”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Sursa citată a precizat că agresorii au abandonat cele patru traverse metalice, în lungime de aproximativ şase metri, care ar fi fost sustrase din zona unei benzi transportoare din cariera de la Roşia şi au fugit.

Un echipaj de ambulanţă a transportat victima care i-a surprins pe hoţi la furat, la spital.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, distrugere şi furt calificat, iar cei trei bărbaţi, bănuiţi de agresiune, sunt audiaţi, luni, la sediul IPJ Gorj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici