Inspectoratul General al Poliţiei Române a acordat amenzi de peste 30.000 de lei pentru administratorii de drumuri

Mai mulţi administratori de drumuri au fost amendaţi de către Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) cu sancţiuni în valoare de peste 30.000 de lei, pentru maniera în care au acţionat în domeniul prevenirii evenimentelor generate de polei.

384 afișări
Imaginea articolului Inspectoratul General al Poliţiei Române a acordat amenzi de peste 30.000 de lei pentru administratorii de drumuri

Inspectoratul General al Poliţiei Române au acordat amenzi de peste 30.000 de lei pentru administratorii de drumuri (Imagine: Raul Stef/ Mediafax Foto)

Poliţia Română a acţionat, miercuri dimineaţă, cu 2.790 poliţişti, din care 924 rutieri, 1.771 de ordine publică şi 95 alte categorii.

"Totodată, în acest context au fost aplicate opt sancţiuni contravenţionale administratorilor de drumuri, în valoare totală de 30.875 lei, astfel: 3 sancţiuni aplicate de Brigada Autostrăzi şi Misiuni Speciale (BAMS) pentru autostrăzi; 3 sancţiuni aplicate de IPJ Ilfov, din care una pentru autostrăzi şi două pentru DN, o sancţiune aplicată de IPJ Dâmboviţa pentru DN şi o sancţiune aplicată de DGPMB pentru DN", potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

În urmă cu două zile, Poliţia Română a dat 14 amenzi, în valoare de aproape 20.000 lei, administratorilor unor segmente de drum din judeţele Alba, Cluj, Mureş şi Suceava pentru deficienţe la intervenţiile de deszăpezire.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici