Întâmplare ciudată pentru poliţiştii din Vaslui. Au oprit o maşină unde erau înghesuiţi 7 tineri, şoferul avea 16 ani şi o persoană trebuia să fie în carantină

Şapte tineri, dintre care unul singur major, s-au înghesuit într-o maşină şi au plecat la plimbare, într-o localitate din judeţul Vaslui. Maşina era condusă de un puşti de 16 ani, nemulţumit de felul în care a condus şoferul de dinaintea lui. Printre adolescenţi era şi unul carantinat.

640 afișări
Imaginea articolului Întâmplare ciudată pentru poliţiştii din Vaslui.  Au oprit o maşină unde erau înghesuiţi 7 tineri, şoferul avea 16 ani şi o persoană trebuia să fie în carantină

Poliţiştii de frontieră din Berezeni au prins în seara de Crăciun un puşti de 16 ani care conducea un autoturism.

Echipajul poliţiei de frontieră din Berezeni, judeţul Vaslui, a oprit pentru control, în localitatea Berezeni, un autoturism înmatriculat în România. În maşină erau şapte persoane, un tânăr în vârstă de 21 de ani şi şase minori cu vârste cuprinse între 13 şi 16 ani. Autoturismul era condus de unul dintre minori, în vârstă de 16 ani. De asemenea, poliţiştii au constatat şi că unul dintre pasagerii de 16 ani figura în carantină la domiciliu până la data de 1 ianuarie.

Tânărul de 16 ani aflat la volan a declarat că autoturismul aparţine mătuşii lui şi pentru că era nemulţumit de modul de a şofa al tânărului de 21 de ani, posesor de permis de conducere valabil, a decis să conducă el însuşi maşina.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, iar echipajul de poliţie din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Murgeni l-a amendat pe tânărul care trebuia să stea în carantină.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici