Video Judecătoare din Sinaia, adusă cu mandat la DNA Ploieşti. Magistratul ar fi primit ca mită inclusiv o haină de blană - VDEO

Judecătoarea Ruxandra Popescu, magistrat la Judecătoria Sinaia, a fost adusă, marţi, cu mandat la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie Ploieşti, pentru audieri, fiind suspectată, conform unor surse judiciare, că ar fi primit drept mită şi o haină de blană, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2202 afișări

Conform unor surse judiciare, judecătoarea Ruxandra Popescu, magistrat la Judecătoria Sinaia, este acuzată că ar fi dat o hotărâre nelegală de care ar fi beneficiat mai multe persoane, printre care şi fostul şef al Poliţiei din Sinaia, Marin Tudorică, arestat preventiv în luna ianuarie pentru trafic de influenţă şi operaţiuni incompatibile cu funcţia.

Potrivit sursei citate, magistratul ar fi primit ca mită inclusiv o haină de blană.

Conform aceloraşi surse, hotărârea nelegală dată de magistrat se referă la mai multe terenuri pentru care a fost stabilit un preţ mai mic decât cel de pe piaţă, terenuri pe care fostul şef al Poliţiei Sinaia ar fi construit un ansamblu imobiliar.

Potrivit DNA, Marin Tudorică este suspectat că, prin intermediul unui om de afaceri pe care îl proteja, în cursul anului 2010, a construit un ansamblu imobiliar rezidenţial în staţiune şi s-a implicat direct pentru a obţine avizele şi autorizaţiile necesare construcţiilor, dar şi în vânzarea acestora.

Astfel, Marin Tudorică a postat anunţuri de vânzare pe site-uri de specialitate şi îşi dădea numerele de contract pentru realizarea tranzacţiilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici