Jurnalistul Nelu Barbu a fost numit consilier de stat şi va fi purtător de cuvânt al Guvernului Dăncilă

Jurnalistul Nelu Vasile Barbu a fost numit consilier de stat în cadrul aparatului de lucru al premierului, potrivit deciziei publicate în Monitorul Oficial, el confirmând luni, pentru MEDIAFAX, că va fi purtător de cuvânt al Cabinetului Dăncilă.

4688 afișări
Imaginea articolului Jurnalistul Nelu Barbu a fost numit consilier de stat şi va fi purtător de cuvânt al Guvernului Dăncilă

Jurnalistul Nelu Barbu a fost numit consilier de stat şi va fi purtător de cuvânt al Guvernului

Decizia, semnată de Viorica Dăncilă, a fost publicată luni în Monitorul Oficial. Potrivit acesteia, Nelu Vasile Barbu va ocupa funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului de lucru al premierului.

Contactat de MEDIAFAX, Barbu a confirmat că va deţine funcţia de purtător de cuvânt al Executivului.

Nelu Barbu a fost, în ultima perioadă, jurnalist al Gândul.info, din cadrul MEDIAFAX GROUP. Anterior, a fost prezentator la B1 Tv (2011-2017), editor voce şi prezentator meteo la Antena 3 (2005-2011).

În perioada 2002- 2005 a fost realizator de programe radio şi editor voce la Realitatea TV.

În anul 2017 a fost consilierul ministrului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Alexandru Petrescu, în Cabinetul Grindeanu.

Nelu Barbu s-a născut în 1982, a absolvit cursurile Colegiului Naţional Ienăchiţă Văcărescu din Tîrgovişte şi apoi a fost licenţiat al Universităţii Valahia Târgovişte în Drept Penal.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici