Marius Ruşitoru, editor de imagine în TVR, şi-a pierdut viaţa în incendiul din clubul Colectiv - VIDEO

Marius Ştefan Ruşitoru, în vârstă de 27 de ani, care lucra ca editor de imagine în TVR, s-a numărat printre victimele incendiului de vineri seară din clubul Colectiv, informează site-ul stiri.tvr.ro.

11513 afișări
Imaginea articolului Marius Ruşitoru, editor de imagine în TVR, şi-a pierdut viaţa în incendiul din clubul Colectiv - VIDEO

Marius Ruşitoru, editor de imagine în TVR, şi-a pierdut viaţa în incendiul din clubul Colectiv

Marius Ruşitorus-a aflat vineri seară la concertul de la club Colectiv în care şi-au pierdut viaţa 30 de persoane.

Marius Ruşitoruera pasionat de muzică şi s-a dus, vineri seară, în clubul Colectiv, împreună cu câţiva prieteni, după cum a declarat fratele acestuia, Alex Ruşitoru.

"În seara respectivă, după ce a terminat orele de lucru, şi-a dat întâlnire cu prietenii şi au plecat pentru lansarea acestui album ('Mantras of War', al trupei Goodbye to Gravity, n.r.). Vestea a venit în miez de noapte. După miezul nopţii, una dintre persoanele cu care a fost acolo, rudele acesteia au aflat că este internată în stare gravă la spital şi am fost şi noi anunţaţi şi am început să căutăm prin oraş.Am luat spitalele la rând", a mai spus Alex Ruşitoru.

Marius Ruşitorulucra de doi ani în Televiziunea Română şi era foarte bun în activitatea sa, potrivit coordonatorului Serviciului Postproducţie TVR, Virginia Stanca.

"Am sperat tot timpul că nu este vorba despre el. Era foarte tânăr. Împlinea în decembrie 28 de ani. La noi era numai de doi ani. Era foarte bun. Era mai retras, nu era foarte expansiv. Dar era un editor foarte bun. L-am tot căutat de când am aflat", a mai spus Virginia Stanca, conform stirile.tvr.ro.

În urma incendiului izbucnit vineri seară în clubul Colectiv din Capitală, la un concert, şi-au pierdut viaţa 30 de oameni, cei mai mulţi tineri, şi sunt internaţi 137, între care 57 în stare critică, gravă sau intubaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici