Maşină de poliţie aflată în misiune, implicată într-un accident rutier în Timişoara

O maşină de poliţie, care se deplasa în misiune cu semnalele în funcţiune, a fost lovită, joi noaptea, de un alt autoturism pe Calea Buziaşului din Timişoara. În urma producerii accidentului, cei doi poliţişti aflaţi în maşină au fost răniţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

651 afișări
Imaginea articolului Maşină de poliţie aflată în misiune, implicată într-un accident rutier în Timişoara

Maşină de poliţie aflată în misiune, implicată într-un accident rutier în Timişoara

Accidentul în care a fost implicată maşina de poliţie a avut loc, joi noaptea, pe Calea Buziaşului din Timişoara. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, Ancuţa Morariu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că în maşină se aflau doi poliţişti, care se deplasau la o intervenţie, cu semnalele acustice şi luminoase pornite.

“Colegii din cadrul Secţiei 2 Poliţie au fost semnalaţi prin 112 cu privire la producerea unui eveniment pe raza de competenţă. În momentul în care au încercat să se îndrepte spre locul producerii evenimentului, au fost loviţi de un autoturism care se deplasa pe Calea Buziaşului”, a afirmat Ancuţa Morariu.

În urma producerii accidentului, cei doi poliţişti au fost răniţi şi transportaţi la Spitalul Judeţean Timişoara pentru acordarea îngrijirilor medicale.

În autoturismul care a provocat accidentul se aflau două persoane, dar niciuna nu a fost rănită.

“Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului. Urmează să fie deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici